Προφίλ

Το Ι.ΚΤΕΟ Καλαμαράς εφαρμόζει σύστημα ποιότητας ISO 9001:2015 πιστοποιημένο από την QMS CERT.

Η εταιρεία Ι.ΚΤΕΟ Καλαμαράς είναι η συνέχεια μιας σχέσης εμπιστοσύνης, εξυπηρέτησης και αμοιβαίας εκτίμησης, που ξεκίνησε το 1981, όταν ο Χρήστος Καλαμαράς ίδρυσε την «Σχολή Οδηγών Χρήστος Καλαμαράς» με σκοπό την εκπαίδευση και στόχο την εκμάθηση συμπεριφοράς και ασφαλούς οδήγησης νέων οδηγών.

Οι υιοί του, Ευάγγελος και Κωνσταντίνος Καλαμαράς, Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ακολουθούν την επιχείρηση ενεργά τα τελευταία χρόνια, όντας Εκπαιδευτές Οδηγών και το 2016 αποφασίζουν να επεκτείνουν την επαγγελματική δραστηριότητα τους στο χώρο της ασφαλούς οδήγησης και ιδρύουν την εταιρεία Ι.ΚΤΕΟ Καλαμαράς με σκοπό τον έλεγχο και στόχο την ασφαλή μετακίνηση όλων των οχημάτων, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Δημιουργώντας ένα υπερσύγχρονο Ιδιωτικό Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες κάθε οχήματος και κάθε επαγγελματία, καθώς διαθέτει 3 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές ελέγχου για Μοτοσυκλέτες –
ΙΧ – ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ο τεχνικός έλεγχος διενεργείται με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διακριβώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ενώ οι συντηρήσεις γίνονται από εξειδικευμένους τεχνικούς συνεργάτες.

Το τεχνικό προσωπικό που διενεργεί τους ελέγχους είναι ανώτατης εκπαίδευσης, μηχανολόγοι και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί που διαρκώς επιμορφώνονται και εκπαιδεύονται με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Φιλοσοφία

Με κύριο στόχο την οδική ασφάλεια, διενεργούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους σε έναν ευχάριστο χώρο.

Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών μας, η ποιότητα στην εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στον πελάτη, αποτελεί για εμάς βασική προϋπόθεση και αφορά σε όλες τις ενέργειες που γίνονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον έλεγχο του οχήματος σας.

Η εύκολη πρόσβαση, η άμεση εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και η σωστή ενημέρωση για την κατάσταση του οχήματος σας αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για να επιτύχουμε τα υψηλά επίπεδα ποιότητας των υπηρεσιών μας, ακολουθούμε το σύστημα διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου που έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO 9001:2015 από την QMS CERT.

Όλα αυτά, ακολουθώντας πρακτικές σύμφωνες με τη συνεχώς αναβαθμιζόμενη και ελεγχόμενη Πολιτική μας για την Προστασία του Περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με τη διαρκή εκπαίδευση του Ανθρώπινου Δυναμικού μας, ώστε να είμαστε πάντα συνεπείς με τη φιλοσοφία Ολικής Ποιότητας της εταιρείας μας.

Η ικανοποίηση των πελατών μας υπήρξε πάντοτε και θα συνεχίζει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

Εγκαταστάσεις

Όλοι οι χώροι μας είναι πλήρως προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.

Οι εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ Καλαμαράς βρίσκονται στην οδό Τεγέας 30 στην Τρίπολη, σε ένα άνετο και φιλικό χώρο με άνετο parking και ευχάριστο χώρο αναμονής.

Η απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι μόλις 5 λεπτά, κάνοντας έτσι την εξυπηρέτηση σας ακόμα πιο άμεση.

Διαθέτει 3 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές ελέγχου και μπορεί να εξυπηρετήσει όλα τα οχήματα: Ι.Χ. – Μοτοσυκλέτες – Φορτηγά – Λεωφορεία.

Pin It on Pinterest